Huidverbeterende behandelingen

We worden allemaal ouder, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Maar we stellen de uiterlijke tekenen van het ouder worden graag nog even uit. Gelukkig zijn er verschillende huidverbeterende behandelingen die deze tekenen tegen kunnen gaan, zodat uw huid er weer stralend uitziet.

botox fronsrimpel

Botox bij huidverbeterende behandelingen

Ergert u zich aan de rimpels in uw gezicht? Door het inspuiten van Botox worden rimpels opgevuld, waardoor deze tijdelijk minder zichtbaar zijn.

profhilo

Profhilo als huidbehandeling

Bent u op zoek naar een natuurlijk alternatief voor huidverbetering? Dan is Profhilo, op basis van hyaluronzuur, een van de geschikte huidverbeterende behandelingen voor u!

Belotero-revive

Belotero Revive

Wilt u weer een jeugdige en frisse uitstraling? Dan is een huidverbeterende gezichtsbehandeling door middel van Belotero Revive fillers de geschikte behandeling voor u! Deze huid behandeling is op basis van hyaluronzuur en glycerol.

Als persoon, maar ook als dermatoloog, ligt werken aan de conditie van iemands huid me na aan het hart.”

Zo ontstaat huidveroudering

Huidveroudering ontstaat voor een deel door de beweging van de spieren in uw gezicht. Dit gebeurt voornamelijk op het voorhoofd, naast de ogen en bij de frons. Als u lacht, fronst en praat drukt de huid samen. Dit geeft blijvende lijntjes als uw huid minder elastisch is geworden na vele jaren. Uiterlijke tekenen kunt u uit de weg gaan met de diverse huidverbeterende behandelingen.

Diverse huidverbeterende behandelingen

In de kliniek van Marco van Coevorden worden er drie huidverbeterende behandelingen uitgevoerd: botox, profhilo en belotero. Op deze pagina leest u kort wat de verschillende huid behandelingen inhouden. Hierdoor ziet u in een kort overzicht wat de verschillende behandelingen inhouden. Op de pagina’s van de behandeling vindt u de uitgebreide beschrijving van de huidverbeterende behandelingen.

Botox

Mimische of dynamische rimpels ontstaan door spierbeweging. Deze rimpels kunt u behandelen met een huid behandeling zoals botox. We gebruiken voor de huidverbeterende behandelingen met botox goedgekeurde, kwalitatieve producten. Een huidbehandeling met botox zorgt ervoor dat de zenuw de spier niet kan activeren. Dit zorgt ervoor dat de spier ontspannen blijft, waardoor er minder rimpels in de huid ontstaan. Het effect van huidverbeterende behandelingen met botox is na een halve week zichtbaar. Na twee weken ziet u het maximale resultaat.

 

Profhilo

Een andere mogelijkheid voor huidverbeterende behandelingen is Profhilo. Dit is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Dit is een lichaamseigen stof die veel voorkomt in het bindweefsel van de huid. Als u ouder wordt, neemt de hoeveelheid van deze stof af in de huid. Met de huidverbeterende behandelingen met Profhilo, wordt er weer hyaluronzuur aan de huid toegevoegd. Het resultaat is natuurlijk. De huid krijgt een mooie glans en wordt weer steviger. Deze huidverbeterende behandelingen zijn geschikt voor het gezicht, maar ook bij de hals, het decolleté, de handen en de bovenarmen.

 

Belotero Revive

De derde behandeling is Belotero Revive. Dit is een injectable die bestaat uit een combinatie van glycerol en hyaluronzuur. Deze combinatie vult fijne lijntjes op en verbeteren de huid. Een ander voordeel van deze huidverbeterende gezichtsbehandeling is dat u ook rimpelvorming voorkomt.

 

Natuurlijke resultaten met huidverbeterende behandelingen

rimpels verminderen

Marco van Coevorden: “Ik streef bij alle huidverbeterende behandelingen een puur, natuurlijk resultaat na.” Kiest u bijvoorbeeld voor een botoxbehandeling als huidbehandeling? Dan wordt er bij twijfel altijd eerst een kleine hoeveelheid botox gebruikt.

Wat zijn de tarieven van huidverbeterende behandelingen?

De tarieven van huidverbeterende behandelingen zijn afhankelijk van de behandeling die u kiest. Op de pagina met onze tarieven ziet u per behandeling wat de kosten zijn. Een consult is bij Marco van Coevorden altijd gratis en vrijblijvend.

Dit vindt u misschien ook interessant

Huidverbeterende behandelingen

Op deze pagina leest u meer over huidveroudering en huidverbeterende behandelingen

Ervaringen

Lees de ervaringen van mensen over onze kliniek en de behandelingen

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging