Huidverbeterende behandelingen

We worden allemaal ouder, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Verouderen gaat vaak gepaard met fijne lijntjes, rimpels, donkere vlakjes en een minder strakke huid. Al stellen we deze uiterlijke tekenen graag nog even uit, is dat vaak onvermijdelijk. Gelukkig bieden wij verschillende huidverbeterende behandelingen die deze tekenen kunnen verhelpen. Laat uw huid weer stralen en plan een vrijblijvend consult in. Bent u benieuwd naar onze huidverbeterende behandelingen? Bekijk hieronder de opties.

botox fronsrimpel

Botox bij huidverbeterende behandelingen

Ergert u zich aan de rimpels in uw gezicht? Door het inspuiten van Botox worden rimpels opgevuld, waardoor deze tijdelijk minder zichtbaar zijn.

profhilo

Profhilo als huidbehandeling

Bent u op zoek naar een natuurlijk alternatief voor huidverbetering? Dan is Profhilo, op basis van hyaluronzuur, een van de geschikte huidverbeterende behandelingen voor u!

Belotero-revive

Belotero Revive

Wilt u weer een jeugdige en frisse uitstraling? Dan is een huidverbeterende gezichtsbehandeling door middel van Belotero Revive fillers de geschikte behandeling voor u! Deze huid behandeling is op basis van hyaluronzuur en glycerol.

Als persoon, maar ook als dermatoloog, ligt werken aan de conditie van iemands huid me na aan het hart.”

Huidveroudering

Huidveroudering is een natuurlijk proces, dat zich na verloop van tijd steeds meer voordoet. Dit wordt grotendeels bepaald door veranderingen in de onderliggende spier- en weefselstructuur. Deze spieren bevinden zich door heel uw lichaam. Zo ook in uw gezicht, zoals op het voorhoofd, naast de ogen en bij de frons. De kracht van deze spieren neemt naarmate we ouder worden af. De huid wordt minder elastisch en verouderingstekenen worden steeds duidelijker zichtbaar. Dit gebeurt wanneer u lacht, fronst of praat.

Ook invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces. Zo kunnen overmatige blootstelling aan de zon, luchtvervuiling, slechte voedingsproducten en rookgewoontes leiden tot huidveroudering. Ook hierdoor vermindert de elastische huid en kunnen zelfs licht beschadigingen ontstaan. Dit uit zich bijvoorbeeld in zichtbare rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekjes. Huidverbeterende behandelingen bieden dan een oplossing.

Zelf huidveroudering behandelen

U geniet uiteraard het liefst zo lang mogelijk van een gezonde, elastische en sterke huid. Het is daarom belangrijk uw huid zo goed mogelijk te behandelen. Er zijn enkele dingen die u zelf kunt doen, namelijk:

  • Blijf gehydrateerd: Om een stralende huid te behouden, is het belangrijk om voldoende water te drinken. Een uitgedroogde huid geeft vaal een doffe uitstraling.
  • Bescherm uw huid tegen de zon: Overmatige blootstelling aan de zon kan uw huid beschadigen en vroegtijdige veroudering veroorzaken. Bescherm daarom uw huid tegen schadelijke Uv-stralen van de zon door zoveel mogelijk de schaduw op te zoeken en minstens factor dertig zonnebrandcrème te gebruiken.
  • Gezonde voeding: Met een gezond, uitgebalanceerd dieet krijgt uw huid de voedingsstoffen die het nodig heeft en er stralend uit te zien. Eet daarom voldoende groenten, fruit, volle granen, magere eiwitten en gezonde vetten.
  • Voldoende slaap: Slaap is essentieel voor een gezonde huid, omdat het uw lichaam helpt om oude huidcellen te herstellen en vernieuwen.
  • Volg een goede huidverzorgingsroutine: Om uw huid schoon, gehydrateerd en beschermd te houden tegen invloeden van buitenaf, is een goede verzorgingsroutine van reiniging en hydratatie belangrijk.

Diverse huidverbeterende behandelingen

Heeft u last van rimpels, lijntjes of vlekjes? En heeft u bovenstaande tips al uitgeprobeerd? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om een huidbehandeling te ondergaan. Wilt u bijvoorbeeld een rimpel verwijderen of de zichtbaarheid van vlekjes verminderen? In de kliniek van Marco van Coevorden worden er drie huidverbeterende behandelingen uitgevoerd: botox, Profhilo en Belotero Revive. Hieronder leest u kort wat de verschillende huidbehandelingen inhouden en hoe deze uw huid weer laten stralen.

Botox

Heeft u last van rimpels in uw gezicht? Dan kan een botoxbehandeling een uitkomst bieden. Naarmate u ouder wordt, kunnen mimische rimpels door spierbeweging ontstaan. Een huidbehandeling met botox zorgt ervoor dat de zenuw in de spier niet kan activeren, waardoor deze ontspannen blijft. Op deze manier ontstaan er minder rimpels in de huid. Binnen de kliniek maken we gebruik van kwalitatieve botoxproducten. Al binnen een halve week is het effect van een botoxbehandeling zichtbaar, dat gemiddeld 3-4 maanden aanhoudt. Daarna moet de behandeling opnieuw worden uitgevoerd om het gewenste resultaat te behouden. Met deze huid behandeling kunt u gemakkelijk een rimpel verwijderen.

Profhilo

Zoekt u een natuurlijk alternatief voor huidverbetering? Dan is een huidbehandeling met Profhilo een mogelijkheid. Dit is een anti-aging behandeling met puur Hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Dit is een lichaamseigen stof die veel voorkomt in het bindweefsel van de huid. Als u ouder wordt, neemt de hoeveelheid van deze stof af in de huid. Met de huidverbeterende behandelingen met Profhilo, wordt er weer Hyaluronzuur aan de huid toegevoegd. De huid krijgt weer een mooie glans en een stevigere structuur. Deze huidverbeterende behandelingen zijn geschikt voor het gezicht, maar ook bij de hals, het decolleté, de handen en de bovenarmen.

Belotero Revive

Bent u op zoek naar een behandeling voor een jeugdige en frisse uitstraling? Kies dan voor een huidbehandeling met Belotero Revive. Deze stof bestaat uit een combinatie van de hydraterende en verzorgende stoffen glycerol en hyaluronzuur. Door een dunne gel van deze stoffen in de huid te injecteren, worden fijne lijntjes opgevuld. De huidstructuur verbetert, de elasticiteit neemt toe en rode en ruwe plekjes nemen af. Uw huid zal er met deze behandeling een stuk stralender en jonger uitzien.

Ervaringen huidverbeterende behandelingen

Welke huid behandeling u ook bij dr. van Coevorden laat uitvoeren, u bent zeker van een natuurlijk resultaat. Veel mensen gingen u voor en hebben voor een huidverbeterende behandeling gekozen: 

Ervaring van Anonieme gebruiker
Anonieme gebruiker
Lees verder
Super tevreden over Marco van Coevorden. Stelt je heel erg op je gemak, neemt echt alle tijd voor je, er word goed geluisterd, geeft veel uitleg en is heel eerlijk, al mijn vragen werden beantwoord. Ben zo tevreden dat ik er weer heen ben gegaan voor een botox behandeling voor hoofdpijn, daar over ook weer zeer tevreden over! ik zou iedereen aanraden om hierheen te gaan!
Michael
Michael
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over alles. De behandeling maar ook de vriendelijkheid en de zorg. Ik kan het zeer aanbevelen.
Tamara
Tamara
Lees verder
Ik heb een fijne ervaring gehad bij Marco van Coevorden. Er werd goed naar mij geluisterd, veel uitleg gegeven en al mijn vragen werden beantwoord. De behandeling zelf ging vlot, en na een paar dagen een bericht ontvangen van Marco. Dit gaf een prettig gevoel omdat ik echt het idee had dat er gekeken werd naar mijn gezondheid. Ik zou iedereen aanraden om hierheen te gaan!
Anonieme gebruiker
Anonieme gebruiker
Lees verder
Perfect geholpen met goede uitleg en ontzettend veel aandacht voor de patiënt. Er werd meerdere keren gevraagd of er voldoende verdoving ingespoten was, zodat je geen pijn zou hebben tijdens de behandeling.
Previous
Next

Tarieven huidveroudering behandelingen

De tarieven van huidverbeterende behandelingen zijn afhankelijk van de behandeling die u kiest. Op de pagina met onze tarieven ziet u per behandeling wat de kosten zijn. Een consult is bij Marco van Coevorden altijd gratis en vrijblijvend.

Dit vindt u misschien ook interessant

Huidverbeterende behandelingen

Op deze pagina leest u meer over huidveroudering en huidverbeterende behandelingen

Ervaringen

Lees de ervaringen van mensen over onze kliniek en de behandelingen

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging