Belotero Revive

Heeft u last van een vermoeide en droge huid? Fijne lijntjes en rimpels worden steeds beter zichtbaar en zijn de eerste tekenen van huidveroudering. Gelukkig voor u ligt de oplossing voor huidverbetering binnen handbereik: Belotero Revive. De specialistische behandeling is er speciaal voor mensen die hun huid op natuurlijke wijze willen revitaliseren en verjongen. De formule is gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof in ons lichaam. De Belotero Revive skinbooster is speciaal ontworpen om de huid te hydrateren en verstevigen. Meer weten over Belotero Revive? Lees dan nu verder.

Inhoudsopgave

Wat is Belotero Revive?

Belotero Revive is een injectable die bestaat uit een unieke combinatie van Hyaluronzuur en Glycerol. Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam. Deze helpt bij het vasthouden van vocht en het behouden van een elastische huid. Daarnaast maakt het collageen en elastine aan, waardoor de huid er nog steviger en jonger uitziet. Glycerol is daarnaast een ander belangrijk ingrediënt van Belotero Revive. Deze helpt de huid te herstellen en houdt water vast.

Injectables met Hyaluronzuur zijn vooral bekend als fillers. Dit zijn middelen om volume in het gezicht terug te brengen. Belotero Revive bestaat echter uit een dunne gel, die oppervlakkig in de huid wordt geïnjecteerd. Het zal uw gezicht daarom niet opvullen, maar puur een verjongend effect op de huid zelf hebben.

Belotero Revive voor huidverbetering

Door Glycerol en Hyaluronzuur te combineren en in de huid te injecteren, verbetert uw huidstructuur. De ruimte tussen de cellen wordt opgevuld. De huid ziet er hierdoor voller en steviger uit, wat zorgt voor een jeugdige en frisse uitstraling. Ook is een extra voordeel van Belotero Revive dat rimpelvorming voorkomt. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Al veel mensen met een vermoeide en droge huid hebben gekozen voor de Belotero Revive skinbooster. 100% hiervan ziet een duidelijke verbetering van hun huid. Al na de eerste behandeling. Het is dan ook niet voor niks dat 90% de Belotero Revive behandeling bij hun vrienden en familie aanraadt.

Voor- en nadelen Belotero Revive

Kiezen voor de Belotero Revive behandeling kan diverse voor- en nadelen met zich meebrengen. Om de belangrijkste punten te vergelijken, en te bedenken of de behandeling bij u past, zetten we hieronder de belangrijkste punten op een rij.

Voordelen

 • Een verbeterde huidstructuur
 • Vermindert fijne lijntjes, ruwe plekjes en rimpels
 • Hydrateert en verstevigt de huid
 • Minder roodheid
 • Resultaten zijn direct zichtbaar en langdurig
 • Minimaal invasieve behandeling en bijwerkingen

Nadelen

 • Resultaten zijn tijdelijk
 • Hoog oplopende kosten door herhaalbehandelingen

Behandelgebieden

Belotero Revive is een filler om de huid te revitaliseren en te verjongen. Deze huidverbeterende behandeling wordt voornamelijk voor het gezicht gebruikt. Verouderingssymptomen zijn hier namelijk sneller zichtbaar. De injectable wordt gebruikt om fijne lijntjes en rimpels rond de mond en lippen, kraaienpootjes rond de ogen, fronslijnen, en rimpels tussen de neus en wenkbrauwen aan te pakken.

Naast het gezicht wordt Belotero Revive ook gebruikt om andere lichaamsdelen te behandelen. Huidverjonging van de nek, handen en oren komt ook steeds vaker voor. Verder zijn halslijnen en rimpels op het decolleté ook een veelvoorkomend verschijnsel van huidveroudering. Een Belotero Revive behandeling helpt dan om het volume en de stevigheid te herstellen.

Botox tegen huidveroudering

Verschil Profhilo en Belotero Revive

Voor huidverjonging heeft u keuze uit twee producten: Profhilo en Belotero Revive. Deze behandelingen lijken dan ook erg op elkaar. Het zijn beiden injectables op basis van Hyaluronzuur en ze zorgen allebei voor het herstel van fijne lijntjes en een frissere huid. Zo geniet u van een jeugdige uitstraling. Waarom dan kiezen voor één van de producten? De belangrijkste verschillen zijn:

 • Samenstelling: Profhilo bestaat 100% uit Hyaluronzuur. Belotero Revive bevat daarentegen ook Glycerol, dat vocht vasthoudt en bijdraagt aan de elasticiteit van de huid.
 • Injectietechniek: Profhilo word geïnjecteerd op vijf punten van elke gezichtshelft. Belotero Revive wordt daarentegen geïnjecteerd op meerdere punten van het gezicht of lichaamsdeel.
 • Aantal behandelingen: Het verschil met Profhilo is dat Belotero Revive gemiddeld drie behandelingen nodig heeft. Voor Belotero Revive zijn dat er gemiddeld twee.
 • Resultaat: Bij Belotero Revive zijn de effecten van langere duur, namelijk 8 maanden. Profhilo heeft daarentegen zichtbare resultaten van 6 maanden.
 • Kosten: De kosten voor beide behandelingen zijn afhankelijk van de omvang van de behandeling en de locatie. Over het algemeen geldt dat Belotero Revive op termijn goedkoper is, aangezien het een langer resultaat geeft.

De Belotero Revive behandeling

Voorafgaand aan de behandeling

Allereerst wordt het behandelgebied bepaald en goed schoongemaakt. Zo verlagen we de kans op bijwerkingen en infecties tot minimaal. Vervolgens tekenen we het gebied af. Kiest u bijvoorbeeld voor een behandeling met Belotero Revive voor uw gezicht? Dan wordt een raster op beide wangen afgetekend.

Verder wordt u voorafgaand aan de behandeling nog gevraagd of u gebruik wilt maken van een verdovende crème. Door deze op de huid te smeren, zult u weinig voelen van de prikjes. Overleg dit van tevoren even met uw behandelend arts.

Tijdens de behandeling

Nadat voorbereidingen zijn genomen, worden kleine injectienaaldjes geïnjecteerd. De prikjes zijn oppervlakkig en worden met een dun naaldje geprikt. Hierdoor wordt de Belotero Revive behandeling door de meeste mensen als licht pijnlijk ervan. Vervolgens masseren we de huid voor een egaal en gelijkmatig resultaat. De Belotero Revive kan op deze manier over cellen worden verspreid en opgenomen. De behandeling duurt in totaal ongeveer 30 minuten.

Om het maximale herstellende effect op de huid te behalen, start u met drie Belotero Revive behandelingen. Deze vinden om de vier weken plaats. Omdat Belotero Revive uit een natuurlijk product bestaat, wordt het door het lichaam langzaam afgebroken. Het effect houdt gemiddeld acht maanden aan. Dat kan wel van persoon tot persoon verschillen. Zodra u merkt dat het effect weer afneemt, is het tijd om de behandeling te herhalen. U heeft dan steeds maar één behandeling nodig.

Nazorg

Na een behandeling met Belotero Revive is nazorg essentieel. Direct na de behandeling kan de huid rood worden, opzwellen en enigszins pijnlijk zijn. Deze bijwerkingen zijn veelvoorkomend en verdwijnen binnen een paar dagen. Vermijd gedurende de eerste 24 uur na de behandeling blootstelling aan zonlicht, hitte, inspanning en alcohol, omdat dit de zwelling en roodheid kan verergeren. Daarnaast adviseren we om minimaal 24 uur geen make-up te gebruiken en de behandelde gebieden niet aan te raken.

Bijwerkingen

Belotero Revive bestaat uit de lichaamseigen stoffen Hyaluronzuur en Glycerol. Hierdoor worden de stoffen snel door het lichaam opgenomen en is de behandeling veilig. Er treden enkel lichte bijwerkingen op na een behandeling. Deze verdwijnen vanzelf na enkele dagen.

 • Roodheid
 • Zwelling
 • Pijn of ongemak op de injectieplaats
 • Blauwe plekken
 • Lichte hoofdpijn

Tarieven

Voor een behandeling met Belotero Revive gelden de volgende kosten:

Consult: Gratis

Belotero Revive: €250,-

Dit vindt u misschien ook interessant

Behandelingen

Bekijk hier de behandelingen die uitgevoerd worden in onze praktijk.

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van klanten in onze praktijk.

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging