Last van een vermoeide droge huid?

Een vermoeide droge huid met fijne lijntjes en rimpels zijn de eerste tekenen van huidveroudering. Een oplossing die met natuurlijke middelen uw huid zichtbaar verbeterd is binnen handbereik: Belotero Revive.

Wat is Belotero Revive?

Belotero Revive is een injectable die bestaat uit een unieke combinatie van hyaluronzuur en glycerol die fijne lijntjes opvult. Deze twee stoffen verbeteren de huid. Het glycerol trekt water aan en houdt het vast.

U ziet:

  • Een verbeterde huidstructuur
  • Een gehydrateerde huid
  • Minder roodheid
  • Minder ruwe plekjes
  • Een stevigere huid
  • Meer elasticiteit.

U krijgt hiermee uw jeugdige en frisse uitstraling terug. De elasticiteit van de huid kan zodanig toenemen dat iemand van 36 jaar weer de huidelasticiteit van een 25-jarige krijgt.

Een extra voordeel is dat Belotero Revive rimpelvorming ook voorkomt. Voorkomen is toch beter dan genezen? 100% van de mensen die hiermee een behandeling hebben gehad, ziet een verbetering van hun huid; 90% beveelt de behandeling aan hun vrienden en familie aan.

Injectables met hyaluronzuur zijn vooral bekend als fillers: middelen om volume in uw gezicht terug te brengen. Belotero Revive bestaat echter uit een dunne gel die oppervlakkig in de huid wordt geïnjecteerd. Het zal uw gezicht daarom niet opvullen, maar puur een verjongend effect op de huid zelf hebben.

Wat houdt de Belotero Revive-behandeling in?

De behandeling begint met het tekenen van een raster op de beide wangen. In de vakjes komen kleine prikjes met een dun naaldje. Omdat de prikjes oppervlakkig zijn, vinden de meeste mensen het maar licht pijnlijk. Als u hiervoor een verdovende crème wenst, kunt u van te voren contact opnemen met uw behandelend arts. Nadat de injecties klaar zijn, wordt de huid gemasseerd voor een egaal en gelijkmatig resultaat. De behandeling duurt al met al zo’n 30 minuten.

Om het maximale herstellende effect op de huid te hebben, begint u met drie behandelingen. Deze vinden om de vier weken plaats. Omdat Belotero Revive uit natuurlijke producten bestaat, wordt het door het lichaam langzaam afgebroken. Het effect houdt gemiddeld gesproken ongeveer 8 maanden aan, hoewel dat van persoon tot persoon kan verschillen. Zodra u merkt dat het effect weer begint af te nemen, is het tijd om de behandeling te herhalen. U heeft dan steeds maar 1 behandeling nodig.

Bijwerkingen?

Zoals bij elke medische behandeling kunnen er bijwerkingen ontstaan. Na de behandeling kunt u kleine rode puntjes zien van de injecties en kan het gezicht een klein beetje gezwollen en rood zijn. Gebruik dan liever geen make-up, omdat dat in de injectiegaatjes kan komen. Het kan zijn dat u wat lichte branderigheid, jeuk, of pijn voelt. Dit kan enkele dagen aanhouden. Over het algemeen is het zo mild dat mensen weer hun gewone dagelijkse bezigheden oppakken. Door de huid te koelen zal de roodheid of zwelling beperkt worden. Vermijdt de eerste week na de behandeling zoveel mogelijk warmte als de felle zon, zonnebank of sauna en beperk intensieve gezichtsbehandelingen als massages of scrubs. De meest voorkomende bijwerkingen zijn vochtophoping, pijn, rode of blauwe plekken, jeuk en knobbeltjes van het product. Gelukkig zijn deze bijwerkingen mild en tijdelijk.

Welke behandeling past bij mij?

Voor huidverjonging kunt u kiezen uit twee producten: Profhilo en Belotero Revive. Deze lijken dan ook erg op elkaar. Ze zijn beiden injectables op basis van hyaluronzuur en zorgen allebei voor herstel van fijne lijntjes en een frissere huid waardoor u een jeugdiger uitstraling krijgt. Het verschil met Profhilo is dat Belotero Revive in het begin in principe drie behandelingen nodig heeft in plaats van twee, maar dat het effect langer duurt: 8 in plaats van 6 maanden. Het is daarmee op termijn goedkoper. Profhilo lijkt een groter zichtbaar effect te hebben boven de leeftijd van 40 jaar, terwijl Belotero Revive vooral op wat jongere leeftijd de eerste tekenen van huidveroudering kan uitstellen.

Dit vindt u misschien ook interessant

Behandelingen

Bekijk hier de behandelingen die uitgevoerd worden in onze praktijk.

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van klanten in onze praktijk.

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging