Profhilo

Veel mensen ervaren in de loop der jaren verlies van stevigheid en hydratatie van hun huid. Fijne lijntjes en rimpels worden steeds beter zichtbaar. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende middelen die de gevolgen van ouder worden tegengaan. Er is nu ook een middel dat de huid zelf actief verjongt: Profhilo. Dit is een injecteerbare behandeling op basis van hyaluronzuur, die speciaal is ontworpen om de huid van binnenuit te hydrateren. Een effectieve oplossing voor huidveroudering. Wilt u meer weten over een Profhilo behandeling? Op deze pagina vertellen we u graag over de werking van Profhilo in onze praktijk.

Inhoudsopgave

Wat is Profhilo?

Profhilo is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die door het lichaam wordt aangemaakt. Deze stof komt veel voor in het bindweefsel van de huid. Het heeft een belangrijke rol bij de aanmaak van nieuwe cellen. Het zorgt voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid.

Omdat het hyaluronzuur zelf door het lichaam aangemaakt wordt, is dit dus een volledig natuurlijke stof. Ons lichaamseigen hyaluronzuur wordt continu aangemaakt en binnen 24 uur weer afgebroken. Naarmate we ouder worden, wordt ons aanmaakproces ook steeds trager, waardoor er minder hyaluronzuur in het lichaam wordt aangemaakt.

Met Profhilo wordt de onderhuidse vetlaag gestimuleerd, waardoor de gezichtscontouren verstrakken en het gezicht weer een vloeiende lijn krijgt. De huid wordt door deze Profhilo behandeling weer steviger en krijgt een mooie glans. Zo ontstaat een natuurlijk uitziende en verjongde huid.

Profhilo voor het gezicht

Profhilo is een zeer geschikte en natuurlijke techniek om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Profhilo voor het gezicht wordt binnen onze praktijk vaak uitgevoerd. Hyaluronzuur is een effectief middel om diverse plekken in en rondom het gezicht te verhelpen. Zo is Profhilo voor het voorhoofd een gebruikelijke behandeling. Het trekt de huid glad en laat het natuurlijk ogen. Daarnaast wordt Profhilo voor de hals en kaaklijn ook regelmatig gebruikt.

Voor een optimaal resultaat is het nodig om 2 Profhilo gezichtsbehandelingen te ondergaan. Tussen de eerste en tweede behandeling zit een tijd van ongeveer 4 weken. Omdat de behandeling de huid zelf ‘aan het werk zet’, is direct resultaat niet zichtbaar. Ongeveer 6 tot 8 weken na de eerste behandeling zijn de eerste resultaten te zien. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder.

Voor- en nadelen Profhilo

Profhilo is een relatief nieuwe behandeling op het gebied van huidverjonging. Om een weloverwogen beslissing te maken of de behandeling bij u past, worden hieronder de voor- en nadelen voor u op een rij gezet:

Voordelen

 • Hydratatie van de huid
 • Verbeterde huidstructuur
 • Natuurlijk resultaat
 • Lichaamseigen stof
 • Langdurig resultaat
 • Nagenoeg pijnloze behandeling
 • Snelle behandeling
 • Korte hersteltijd

Nadelen

 • Tijdelijke resultaten
 • Kostbaar door herhaalde behandeling
 • Niet geschikt voor ernstige huidveroudering
 

Vindt u het lastig om de voor- en nadelen van Profhilo te vergelijken? Of ontvangt u graag persoonlijk advies? Plan een vrijblijvend consult in met dr. van Coevorden. Wij helpen u graag verder bij het maken van een weloverwogen keuze.

Profhilo Body

Profhilo Body is een effectieve en natuurlijke behandeling tegen huidverslapping. Bij deze behandeling wordt een grote hoeveelheid hyaluronzuur gebruikt om diverse delen van het lichaam te behandelen. Hyaluronzuurstof bevordert de aanmaak van eiwitten als collageen en elastine door de huid, die van invloed zijn op de kwaliteit van uw huid. Profhilo Body is ook te combineren met andere behandelingen.

Wanneer het lichaam ouder wordt, nemen huidverzorgende stoffen af. Huidverslapping komt vaak voor op verschillende delen van het lichaam, waaronder bij de handen, bovenarmen, buik, billen, knieën en het decolleté. Profhilo Body zorgt ervoor dat de huid van deze lichaamsdelen wordt versterkt. Over het algemeen wordt er aangeraden om twee behandelingen in te plannen van de Profhilo Body. Dit zorgt voor een zichtbaar positief effect voor ongeveer 6 tot 12 maanden.

Verschil Profhilo en Profhilo Body

Het product dat gebruikt wordt bij een Profhilo Body behandeling kent een andere samenstelling dan de Profhilo behandeling voor anti-aging van het gezicht. Deze Profhilo Body behandeling wordt namelijk uitgevoerd op basis van de BAP-methode. Op basis van een nauwkeurige analyse worden maximaal 10 injecties aan de hand toegediend. Net zoals bij de Profhilo behandeling is ook de Profhilo Body behandeling vrijwel pijnloos. Er wordt namelijk met natuurlijke stoffen gewerkt.

Voor wie is Profhilo geschikt?

Profhilo is geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Dankzij de injectietechniek is het ook mogelijk te behandelen bij een onrustige huid, zoals acne. Het is een uitkomst als u een natuurlijk huidverjongend effect wilt, maar de stap naar een ‘echte’ filler (nog) niet ziet zitten. Ook is het een mooie aanvulling op andere behandelingen, zoals Botox of laser.

overmatig zweten behandeling door Marco

Het is afhankelijk van de conditie van uw huid hoe lang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Na de twee eerste behandelingen met injecties adviseren we om tweemaal per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Het verouderingsproces gaat namelijk gewoon door.

Profhilo ervaringen

Inmiddels hebben meerdere mensen gebruikgemaakt van de behandeling met Profhilo. Benieuwd naar hun ervaringen? U leest het hieronder.

Anonieme gebruiker
Lees verder
Super tevreden! Super tevreden over Marco van Coevorden. Stelt je heel erg op je gemak, neemt echt alle tijd voor je, er word goed geluisterd, geeft veel uitleg en is heel eerlijk, al mijn vragen werden beantwoord. Ben zo tevreden dat ik er weer heen ben gegaan voor een botox behandeling voor hoofdpijn, daar over ook weer zeer tevreden over! ik zou iedereen aanraden om hierheen te gaan!
C.
Lees verder
Uitstekend! De heer van Coevorden geeft duidelijke uitleg over de behandeling en zorgt ervoor dat je op je gemak bent. De volgende keer kom ik graag bij hem terug.
Previous
Next

Profhilo behandeling

Besluit u de behandeling met Profhilo te ondergaan? Dan is het verstandig om de avond voor de behandeling geen alcohol te drinken. Zo verkleint u de kans op blauwe plekken. Ook doet u er goed aan om geen bloedverdunnende pijnstillers in te nemen, zoals ibuprofen en aspirine. Het is echter niet nodig om te stoppen met bloedverdunners die zijn voorgeschreven door uw huisarts of specialist.

Tijdens de behandeling wordt uw huid allereerst gereinigd met een oplossing. Zo minimaliseren we het risico op infectie. Vervolgens worden de injectieplaatsen in het behandelgebied afgetekend. Zo zorgen we ervoor dat het Hyaluronzuur op de juiste plek wordt geïnjecteerd. Verdoving is over het algemeen niet nodig, omdat de injecties als mild worden ervaren. De naaldjes zijn erg dun, waardoor u ze nauwelijks zult voelen.

Tijdens de behandeling

De Profhilo behandeling bestaat uit 1 tot 10 injecties aan beide kanten van het gezicht, de hals, armen of de handen. Hierdoor wordt de Hyaluronzuur over het gehele gebied verspreid. Nadat de injecties zijn gezet, wordt het behandelgebied zachtjes gemasseerd. Op deze manier wordt de oplossing met hyaluronzuur gelijkmatig verspreid in de huid. Tot slot wordt het behandelde gebied nogmaals gereinigd en eventueel gekoeld om roodheid en zwelling te verminderen.

Nazorg

Na een behandeling met Profhilo is het belangrijk om de juiste nazorg op te volgen. Zo voorkomt u complicaties en bereikt u de beste resultaten. U doet er goed aan om de eerste 24 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken en het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken. Ook wordt aangereden om tenminste een week overmatig blootstelling aan de zon, warmtebronnen en sauna’s te vermijden. Het kan lichte zwellingen, roodheid of blauwe plekken voorkomen. Verder heeft uw huid geen bijzondere nazorg nodig en kunt u dagelijkse bezigheden hervatten.

Bijwerkingen

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd wordt, verdraagt de huid dan ook uitermate goed. Bijwerkingen na een behandeling met Profhilo komt dan ook bijna niet voor. Is dat wel het geval? Deze trekken meestal na enkele dagen weg. De meest voorkomende neveneffecten zijn:

 • Blauwe plekjes
 • Lichte zwelling
 • Roodheid
 • Gevoelige huid
 • Jeuk
 • Kleine bultjes

Tarieven

De Profhilo kosten zijn hieronder te vinden. Een consult met dr. van Coevorden is altijd gratis en vrijblijvend.

Consult: Gratis

Profhilo: €300,-

Profhilo Body: €375,-

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging