miraDry tegen overmatig zweten

Bent u opzoek naar een veilige, effectieve behandeling voor overmatig zweten? Wilt u permanent af zijn van okselzweet? Dan is miraDry de perfecte behandeling voor u. De behandeling is niet-invasief, wat betekent dat er geen operatie nodig is. Daarnaast biedt dit een permanente oplossing voor overmatig zweten bij de oksels.

Man with Hyperhidrosis sweating very badly under armpit

Permanente oplossing

miradry-apparaat

Geen operatie nodig

overmatig-zweten-weg-met-gele-vlekken

Nooit meer vieze vlekken

Hoe werkt miraDry

Het miraDry systeem geeft gedoseerd warmte af aan het gebied waar de okselzweetklieren zitten door middel van elektromagnetische energie. De warmte dringt door tot diep in de huid en schakelt de zweetklieren voor altijd uit, het resultaat is dus blijvend. Tegelijkertijd wordt de huid beschermd tegen oververhitting met een watergekoeld koelsysteem. Dit is een steriel verpakt koelelement, de zogeheten BioTip, die voor elke behandeling vernieuwd wordt. De behandeling is nagenoeg pijnloos, omdat de huid van te voren verdoofd wordt. Daarnaast is de herstelperiode minimaal.

De behandeling zelf duurt ongeveer een uur. Het hele bezoek neemt inclusief intake gesprek, verdoven en nazorg ongeveer anderhalf tot twee uur in beslag. Hoeveel behandelingen nodig zijn hangt af van het resultaat na de eerste behandeling. Tijdens de eerste behandeling wordt gemiddeld 82 procent van de zweetklieren uitgeschakeld. Omdat zweetklieren niet kunnen herstellen, zal zweetproductie binnen de behandelde gebieden permanent stoppen. Ongeveer 80 procent van onze klanten ervaart na één behandeling blijvende afname van het zweten.

Resultaat

Na ongeveer drie maanden is het effect van de behandeling te beoordelen. In de eerste drie maanden (soms langer) kan de zweetproductie nog wisselend af- of toenemen. Als het resultaat onvoldoende is kan een tweede behandeling plaatsvinden. Ongeveer 90 procent van de mensen is hierna tevreden over het resultaat. Een derde behandeling is mogelijk, maar simpelweg nooit nodig.

miraDry voor- en nadelen

Er zijn verschillende behandelmethodes om overmatig zweten te verhelpen. Hieronder hebben wij de voor- en nadelen van miraDry voor u benoemd, zo kunt u een weloverwogen beslissing maken welke behandeling bij u past.

miraDry voordelen

  • Permanente oplossing tegen okselzweet
  • 82% minder zweetproductie na de eerste behandeling
  • Weg met onaangename zweetgeurtjes
  • Geen blijvende bijwerkingen
  • Pijnloos en veilig

miraDry nadelen

  • Alleen voor de oksels
  • De behandeling wordt niet vergoed door de verzekering
  • De behandelkosten

Een behandeling is vrij kostbaar vergeleken met behandelingen die een tijdelijk effect hebben. Zo kost de eerste behandeling € 1.500,- en een tweede behandeling € 1.000,-.

Dit vindt u misschien ook interessant

miraDry behandeling

Lees hier meer over de MiraDry behandeling.

miraDry ervaringen

Lees hier de ervaringen van klanten in onze praktijk.

Heeft u vragen?

Locatie voor miraDry, botox en huidverjonging

Locatie voor botox en huidverjonging