miraDry tegen overmatig zweten

Bent u opzoek naar een veilige, effectieve behandeling voor overmatig zweten? Wilt u permanent af zijn van okselzweet? Dan is miraDry de perfecte behandeling voor u. De behandeling is niet-invasief, wat betekent dat er geen operatie nodig is. Daarnaast biedt dit een permanente oplossing voor overmatig zweten bij de oksels.

Man with Hyperhidrosis sweating very badly under armpit

Permanente oplossing

miradry-apparaat

Geen operatie nodig

overmatig-zweten-weg-met-gele-vlekken

Nooit meer vieze vlekken

Hoe werkt miraDry

Het miraDry systeem geeft gedoseerd warmte af aan het gebied waar de okselzweetklieren zitten. De warmte dringt door tot diep in de huid en schakelt de zweetklieren voor altijd uit, het resultaat is dus blijvend. De behandeling is nagenoeg pijnloos, omdat de huid van te voren verdoofd wordt. Daarnaast is de herstelperiode minimaal.

De behandeling zelf duurt ongeveer een uur. Het hele bezoek neemt inclusief intake gesprek, verdoven en nazorg ongeveer anderhalf tot twee uur in beslag. Hoeveel behandelingen nodig zijn hangt af van het resultaat na de eerste behandeling. Tijdens de eerste behandeling wordt gemiddeld 82 procent van de zweetklieren uitgeschakeld. Omdat zweetklieren niet kunnen herstellen, zal zweetproductie binnen de behandelde gebieden permanent stoppen. Ongeveer 80 procent van onze klanten ervaart na één behandeling blijvende afname van het zweten.

Resultaat

Na ongeveer drie maanden is het effect van de behandeling te beoordelen. In de eerste drie maanden (soms langer) kan de zweetproductie nog wisselend af- of toenemen. Als het resultaat onvoldoende is kan een tweede behandeling plaatsvinden. Ongeveer 90 procent van de mensen is hierna tevreden over het resultaat. Een derde behandeling is mogelijk, maar simpelweg nooit nodig.

miraDry voordelen

  • Direct minder zweetproductie en onaangename zweetgeur
  • Permanente oplossing tegen okselzweet
  • Geen bijwerkingen
  • Behandeling is pijnloos en veilig

miraDry nadelen

  • De behandeling is vrij kostbaar vergeleken met behandelingen met een tijdelijk effect
  • De behandeling wordt niet vergoed door de verzekering
  • Kan alleen toegepast worden voor de oksels

Dit vindt u misschien ook interessant

miraDry behandelingen

Lees hier meer over de MiraDry behandelingen.

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van klanten in onze praktijk.

Heeft u vragen?

Locatie voor miraDry, botox en huidverjonging

Locatie voor botox en huidverjonging