5 redenen voor een miraDry-behandeling

U kent het gevoel vast wel. Klotsende oksels, een hardnekkige zweetgeur en de angst voor zweetplekken die zichtbaar zijn in uw kleding. Overmatig okselzweten kan van grote invloed zijn op uw dagelijkse leven. U bent niet alleen. Overmatig zweten (hyperhidrosis) is een veelvoorkomende aandoening. Gelukkig is er een oplossing voor dit nare probleem. Dankzij miraDry hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over overmatig okselzweten en die vervelende zweetgeur.

Wat is miraDry en hoe werkt het?

miraDry is een effectieve behandeling om okselzweten veilig te verminderen – en soms zelfs geheel te laten verdwijnen. Tijdens de behandeling wordt de okselhuid behandeld met elektromagnetische energie. Deze wordt middels een handstuk toegediend aan de oksel. De warmte die ontstaat door de energie schakelt zweet- en geurklieren met hoge precisie uit. Zonder operatie, zonder hersteltijd, direct blijvend resultaat.

Is een miraDry-behandeling het waard?

Bent u benieuwd of een miraDry-behandeling geschikt is voor uw zweetklachten? Wij hebben de belangrijkste vijf redenen om te kiezen voor een miraDry-behandeling voor u op een rij gezet. Is miraDry het waard? Oordeel zelf.

1. Permanente oplossing

Een miraDry-behandeling vermindert de werking van zweetklieren in de oksels – zónder dat hier een operatie voor nodig is. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van elektromagnetische energie. Nadat de zweetklieren zijn uitgeschakeld bent u verzekerd van een permanente oplossing tegen overmatig okselzweten. Na één behandeling neemt de zweetproductie gemiddeld al af met meer dan tachtig procent.

2. Betaalbare behandeling

Als u last heeft van hyperhidrosis voelt u zich niet alleen onprettig, ook voelt u dit in uw portemonnee. Jaarlijks bent u veel geld en tijd kwijt aan het reinigen en vervangen van kleding, die door overmatig zweten vuil is geworden. Denk aan een zweetgeur of zweetvlekken die zelfs na het wassen niet uit kleren te krijgen zijn. Verzorgingsproducten of behandelingen tegen overmatig zweten, zoals een botox-behandeling of alternatieve behandelingen, kosten al snel een klein fortuin. Een flinke prijs voor een kortdurende oplossing. miraDry is vaak een eenmalige behandeling en dé manier om te besparen op de kosten van de gevolgen van overmatig zweten.

3. Niet-invasief

miraDry is een niet-invasieve behandelmethode. Dit betekent dat tijdens de behandeling de huid niet wordt binnengedrongen. miraDry is namelijk een niet-operatieve ingreep. Alleen voor het verdoven van de huid wordt gebruik gemaakt van een naaldje. Na de korte behandeling in een gespecialiseerde praktijk kunt u uw dag direct weer vervolgen. Dit maakt miraDry een eenvoudige, laagdrempelige oplossing voor het tegengaan van overmatig okselzweten.

4. Direct resultaat

miraDry is een snelwerkende behandeling. De werking van zweetklieren wordt direct verminderd, het resultaat is meteen na de behandeling voel- en zichtbaar. U hoeft dus geen dagen of zelfs weken te wachten voordat uw klachten verminderd of verholpen zijn.

5. Life-changing

Een miraDry-behandeling is een behandelmethode die uw leven blijvend verandert. Overmatig zweten is een aandoening met grote impact op uw dagelijkse doen en laten en persoonlijke relaties. Dankzij deze eenvoudige, effectieve, snelle en permanente oplossing tegen overmatig zweten krijgt u uw leven terug.

Vraag direct een gratis consult aan

Wilt u afrekenen met de vervelende gevolgen van overmatig zweten, uw zelfvertrouwen vergroten en ‘vrij’ kunnen sporten, werken, ontspannen en leven? Marco van Coevorden staat voor u klaar. Neem voor meer informatie over miraDry contact op met onze praktijk. Bent u overtuigd? Vraag dan direct een gratis consult aan. Op basis van uw klachten bepalen wij de behandeling die u helpt bij het verhelpen van overmatig okselzweten.

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging