Belotero Revive: alles wat u moet weten

Fillers worden steeds effectiever. De ontwikkeling van deze huidverbeteringsproducten gaat razendsnel. Belotero Revive is één van deze geavanceerde fillerbehandelingen, ontwikkeld aan de hand van wetenschappelijke studies, die voor een stralend en effectief resultaat zorgt. Wat is Belotero Revive, voor wie is deze filler geschikt en hoe gaat deze behandeling voor huidverbetering in z’n werk?

Fillerbehandeling voor de jonge huid

Huidveroudering is een proces dat al op jonge leeftijd begint. Zeker in het gezicht is vermoeidheid en uitdroging van de huid snel zichtbaar. Kleine lijntjes en rimpels en roodheid van de huid zijn de eerste tekenen van huidveroudering. Het gezicht verliest als het ware de glans. Belotero Revive geeft uw huid een natuurlijke, diepe boost. Lijntjes verdwijnen en door de unieke samenstelling wordt de hydratatie van de huid verbeterd, met een verstevigde, gezonde huid en een jeugdige, frisse uitstraling als resultaat.

De kracht van hyaluronzuur en glycerol

Belotero Revive-fillers voor huidverbetering werken op basis van hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof zorgt op natuurlijke wijze voor verbeterde hydratatie van de huid. Wat Belotero Revive uniek maakt is de toevoeging van glycerol aan de filler. Deze stof gaat rimpelvorming tegen. Door veroudering neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af, waardoor huidveroudering zichtbaar wordt. Door het behandelen van de huid met Belotero Revive en het inbrengen van hyaluronzuur wordt de natuurlijke vochtbalans van de huid verbeterd.

Belotero Revive:

√ Speciaal voor een jonge huid
√ Verbetert de kwaliteit van de huid
√ Directe huidhydratie
√ Verstevigt de huid
√ Minder roodheid en meer elasticiteit
√ Jonge en frisse uitstraling

Speciaal geschikt voor de wangen

Deze injectable verbetert de huidstructuur en biedt een jonge en frisse uitstraling, met een natuurlijke look. Een behandeling met Belotero Revive is in het bijzonder geschikt voor de wangen. Een belangrijk verschil met andere fillers is dat dit product speciaal ontwikkeld is voor de jonge huid. De huid krijgt door de behandeling letterlijk een ‘boost’: lijntjes en roodheid van de huid worden verminderd en huidverdroging wordt tegengegaan. Niet voor niets wordt Belotero Revive ook wel een ‘skinbooster’ genoemd. Bovendien is het door deze behandeling niet nodig om fillers te plaatsen om de huid er jonger en frisser uit te laten zien.

Hoe werkt Belotero Revive?

Belotero Revive wordt direct in de huid ingebracht door middel van een injectie. Waar crèmes tijd nodig hebben om in de huid opgenomen te worden, zorgt dit product voor directe hydratie van de huid. Een goed gehydrateerde huid versterkt de huidstructuur en zorgt voor een frisse, gezonde uitstraling. Voor het behalen van maximaal resultaat en het effectief herstellen van de huid, start een Belotero Revive-behandeling met drie behandelingen. Het effect houdt zo’n acht maanden aan. Daarna kun u de huid een nieuwe boost geven. Hiervoor is steeds één behandeling nodig.

Een skinbooster laat uw huid weer stralen

Merkt u dat de elasticiteit van uw huid afneemt en voelt uw huid droog en slap aan? Met de skinbooster Belotero Revive krijgt uw huid weer glans. Verbeter de uitstraling van uw huid van binnenuit en kom als (jonge) vrouw altijd fris voor de dag, zonder het plaatsen van fillers. Wilt u meer informatie over de voordelen en blijvende effecten van Belotero Revive? Op onze behandelpagina vertellen we u alles over hoe de behandeling in z’n werk gaat, mogelijke bijwerkingen.

Bent u benieuwd of deze behandeling voor huidverbetering geschikt is voor u? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Aan de hand van een uitgebreide intake brengen stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op.

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging