Botox en fillers tegen huidveroudering

Waarom botox en fillers als er ook crèmes zijn?

Met ouder worden, veroudert ook de huid. Kraaienpootjes, rimpels en lijntjes zijn een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces. Om de huid ‘gezond’, vitaal en soepel te houden zijn veel verschillende crèmes en anti-aging-producten verkrijgbaar voor dagelijks gebruik. En vaak met goed resultaat. Waarom kiezen dan steeds meer mensen er toch voor om een botoxbehandeling te ondergaan of fillers te plaatsen? 

Ouder worden kunt u niet tegengaan, wel afremmen

Huidverzorging is tegenwoordig een ‘hot topic’. Veel crèmes en anti-aging-producten voor de huid dragen bij aan een frisse uitstraling en zijn daarom erg in trek bij zowel vrouwen als mannen. Vaak beweren de producenten van deze crèmes, sprays en zalfjes huidveroudering tegen te gaan. Dat klinkt natuurlijk mooi, helaas wijst de praktijk iets anders uit. Goede crèmes voor huidverzorging kunnen een verschil maken in het tempo waarmee de huid veroudert en dit afremmen, het voorkomen of verminderen van rimpels, lijntjes en tekenen van ouderdom in het gezicht dat gaat niet lukken.

Schoonheid zit diep van binnen

Wie gezond leeft en veel aandacht besteedt aan een goede verzorging van de huid met anti-aging- en verzorgingsproducten kan het zichtbaar ‘ouder worden’ afremmen, maar het ontstaan van rimpels is onomkeerbaar. De crèmes voor huidverzorging houden de huid weliswaar gezond en gehydrateerd, het zijn de spieren die rimpels en lijnen veroorzaken. En dat vraagt om een andere aanpak. Een botoxbehandeling is een effectieve manier om bijvoorbeeld een fronsrimpel of andere zichtbare rimpels of kraaienpootjes binnen een aantal weken te verhelpen.

Een behandeling met fillers toont zelfs nóg sneller resultaat. Al binnen een paar dagen ziet u een groot verschil en heeft u uw frisse, ontspannen en ‘jonge’ look terug. Botox en fillers zijn injectables die onder de huid worden ingespoten en dringen door tot de diepere huidlaag, een plek waar crèmes en serums niet kunnen komen. En juist daar maken deze behandelingen het verschil met huidverzorgingsproducten. Schoonheid zit van binnen – zeker met botox en fillers.

Een gezonde huid verbetert het resultaat

Heeft het dan helemaal geen zin om huidverzorgingsproducten voor anti-aging te gebruiken? Zeker wel! Hoe gezonder uw huid, hoe beter een botox- of fillerbehandeling werkt. Een goede huidverzorging en een gezonde levensstijl kunnen de werking van botox en fillers – én het resultaat – stimuleren en tegelijkertijd uw huid hydrateren. Hoe beter u de huid verzorgt, hoe stralender u voor de dag komt. Maar, voor wie zichtbaar ouder worden in het gezicht echt wil aanpakken is alleen smeren dus niet genoeg.

Vraag een vrijblijvend consult aan

Marco van Coevorden is gespecialiseerd in behandelingen voor huidverjonging, huidverbetering en het verminderen van rimpels, lijnen en kraaienpoten. Wilt u meer informatie over een botoxbehandeling of bent u benieuwd hoe het plaatsen van fillers voor een frisse, uitgeruste en natuurlijke uitstraling zorgt? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvend consult aan. Op basis van uw wensen en de conditie van uw huid stellen wij graag een persoonlijk behandelplan voor u op. Wij maken werk van een natuurlijk resultaat, voor een stralend gezicht.

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging