Botox voor mannen

Was een botoxbehandeling in het verleden vooral een ‘vrouwending’, inmiddels is botox voor mannen allang geen uitzondering meer. Steeds meer mannen kiezen voor een botoxbehandeling voor huidverbetering. Waarom? Omdat iedereen graag goed verzorgd en fris voor de dag komt.

Bezoek altijd een specialist

Hoewel een botoxbehandeling vergelijkbaar is voor mannen en vrouwen, botulinetoxine wordt middels injecties in de huid aangebracht, vraagt de behandeling bij mannen wel om wat extra aandacht. De huid van een man is vaak iets dikker en gezichtsspieren zijn sterker. Ga daarom voor een botoxbehandeling altijd naar een gespecialiseerde dermatoloog, zodat u kunt vertrouwen op het beste en meest natuurlijke resultaat.

Botox voor een fronsrimpel verhelpen

Botox heeft verschillende voordelen. Zo kan het injecteren van botox de gezichtsvorm verbeteren en zorgen voor een frisse uitstraling. Veel voorkomende behandelingen met botox voor mannen zijn bijvoorbeeld het verminderen van een zichtbare fronsrimpel tussen de ogen. De fronsrimpel kan voor een vermoeide of ongewild boze uitstraling zorgen. Door de rimpel met botox te behandelen verdwijnt deze en ontstaat een ‘vriendelijke’, ontspannen en open gelaatsuitdrukking.

Kraaienpootjes bij mannen behandelen

Ook kraaienpootjes en lachrimpels kunnen door mannen als storend ervaren worden. Kraaienpootjes zijn het gevolg van verminderde elasticiteit van de huid en zorgen voor een ‘oudere’ uitstraling. Botox voor mannen helpt bij het verhelpen van kraaienpootjes. Tijdens de behandeling wordt botox ingebracht in de spieren rond de ogen waardoor spieren ontspannen en kraaienpootjes minder zichtbaar worden – met een jongere uitstraling als eindresultaat.

Botox voor mannen tegen overmatig zweten

Botox wordt niet alleen gebruikt voor huidverbetering of voor het verkrijgen van een jongere uitstraling. Een botoxbehandeling kan ook een oplossing zijn tegen overmatig zweten. Overmatig zweten is een veelvoorkomende klacht bij mannen. Om overmatig transpireren en de klachten die hierdoor ontstaan te verminderen, kan botox voor mannen een ideale oplossing zijn. Tijdens een behandeling worden zweetklieren, bijvoorbeeld in de handen, voeten, het voorhoofd of onder de oksels, geblokkeerd door botoxinjecties. Deze behandeling tegen overmatig transpireren is zeer effectief en veilig

Vraag direct een persoonlijk consult aan

Wilt u een jongere uitstraling of wilt u afrekenen met klachten door overmatig zweten? Een botoxbehandeling biedt een passende en langdurige oplossing. Snel na de behandeling met botox voor mannen is het resultaat zichtbaar of voelbaar. Botox werkt zo’n drie tot zes maanden. Vervolgens neemt het effect langzaam af. Na zes maanden is het effect uitgewerkt. Voor blijvend resultaat kunt u ervoor kiezen regelmatig een botoxbehandeling te ondergaan.

Wij hebben veel ervaring met botoxbehandelingen voor mannen. Wilt u meer informatie over deze behandeling of wilt u een behandelplan op maat samenstellen? Neem dan contact op met onze praktijk voor huidverbetering of vraag direct een vrijblijvend consult aan. Op basis van uw wensen ontwikkelen wij een persoonlijk behandelplan voor het beste en meest natuurlijke resultaat.

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging