miraDry ervaringen: ‘Ik kan het iedereen aanraden’

De miraDry-behandeling is een effectieve behandeling voor overmatig okselzweten. Deze niet-invasieve methode biedt een permanente oplossing voor overmatig zweten van de oksels. Zónder bijeffecten en zonder operatieve ingrepen. Diverse studies tonen aan dat de hoeveelheid okselzweet bij patiënten na een miraDry-behandeling met gemiddeld meer dan 80 procent afneemt. Bent u benieuwd naar miraDry-ervaringen? Onze patiënten vertellen u graag meer.

Hoe werkt een miraDry-behandeling?

Het miraDry-systeem is een effectieve oplossing voor overmatig zweten van de oksels. Overactieve zweetklieren worden met elektromagnetische energie uitgeschakeld. De energie, een geluidssignaal, weerkaatst tijdens een miraDry-behandeling tegen het onderhuidse vetweefsel. De verstoring die hierdoor optreedt met binnenkomende geluidsgolven maakt dat er thermolyse van de zweetklieren ontstaat. De behandeling is uitermate effectief. In veel gevallen is eenmalig behandelen voldoende om okselzweten effectief en veilig te verminderen – of zelfs geheel te laten verdwijnen.

Dermatoloog Marco van Coevorden is opgeleid tot miraDry-behandelaar en gespecialiseerd in het uitvoeren van deze behandeling tegen overmatig zweten. “We hebben al veel patiënten – tot volle tevredenheid – mogen behandelen tegen overmatige transpiratie en hen gevraagd hun miraDry-reviews te delen. Met ons, maar vooral met u”, vertelt Marco van Coevorden. “We hebben een aantal miraDry-ervaringen van tevreden patiënten op deze pagina voor u samengevat.”

miraDry-ervaringen: ‘Amper pijn, erg tevreden’

“Ik had heel erg last van overmatig zweten bij inspanning”, laat een patiënt in een miraDry-review weten. “De miraDry-behandeling was de enige oplossing om hier weinig of geen last meer van te hebben. Ik had amper tot geen pijn tijdens en na de behandeling. Dit komt met name doordat ik goed begeleid werd door Marco van Coevorden.” Door gedurende de twee dagen na de behandeling goed te koelen, bleef irritatie van de oksels uit. “En tijdens echte inspanningen is er een heel, heel klein beetje zweet te zien. Tot nu toe erg tevreden.”

‘Uitstekende voorlichting, plezierig persoon’

“Een fijne ervaring”, schrijft Nick over zijn kennismaking met miraDry. “De miraDry-behandeling is goed bevallen. De informatie werd duidelijk uitgelegd en dokter Van Coevorden gaf eerlijk en vooral goed advies.” Ook RW is, net als in de miraDry-ervaringen van andere patiënten te lezen valt, enthousiast over de werkwijze van Marco van Coevorden. “Een prima arts die werkzaam is vanuit het ziekenhuis. Marco van Coevorden is goed bereikbaar en geeft transparant antwoord op vragen.” Een anonieme gebruiker vult aan: “Een zeer gezellige en professionele dermatoloog. De miraDry-behandeling is snel en zorgvuldig uitgevoerd.”

‘Ik kan iedereen deze behandeling aanraden’

Een enkele patiënt beschrijft de behandeling als ‘niet altijd even prettig’, maar door de korte duur, de betrokken aanpak van Marco van Coevorden en het eindresultaat zéker de moeite waard. “Ik kan iedereen die hierover nadenkt aanraden voor miraDry te kiezen”, klinkt het op het platform Kliniekervaringen. Hier vindt u geverifieerde miraDry-ervaringen en miraDry-reviews van echte patiënten. “Ik kon snel terecht voor een behandeling”, schrijft een anonieme patiënt. “De sfeer was ontspannen, maar professioneel en er was veel persoonlijke aandacht.”

Meer miraDry-reviews en gratis consult

Heeft u last van overmatig okselzweten en wilt u meer informatie over een miraDry-behandeling? Neem dan direct contact met ons op of vraag een vrijblijvend consult aan. We begrijpen dat u graag een weloverwogen beslissing wilt maken. De ervaringen van andere patiënten met onze kliniek en behandelingen tegen overmatig zweten kunnen u daarbij helpen. Houd daarom voor meer miraDry-reviews en miraDry-ervaringen de website Kliniekervaringen.nl in de gaten of neem op uw gemak de reviews op onze website door.

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging