Profhilo Body: alles wat u moet weten

Een Profhilo behandeling is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Wat is hyaluronzuur precies? Hyaluronzuur is een stof die het lichaam zelf aanmaakt. Deze stof zorgt ervoor dat uw huid stevig en soepel blijft. Wanneer u ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. De Profhilo body behandeling is er speciaal voor gemaakt om uw huid weer nieuwe hyaluronzuur te geven.

De Profhilo body behandeling is een behandeling die speciaal ontwikkeld is om huidverslapping tegen te gaan en huidverbetering te stimuleren. Deze behandeling is geschikt voor de binnenkant van de bovenarmen en buik en knieën. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw huid er weer jonger uit ziet. Daarnaast kan de handeling goed gecombineerd worden met eventuele andere behandelingen.

Hoe werkt de Profhilo body behandeling?

De Profhilo body behandeling wordt uitgevoerd op basis van de BAP-methode. De behandeling bestaat uit een aantal injecties die op geselecteerde plakken gezet worden Deze injecties verspreiden zich over de gehele zone van het lichaam, waar de behandeling voor bedoeld is. Dit zorgt ervoor dat de behandeling snel gedaan kan worden en vrijwel pijnloos is. De kans op bijwerkingen is, door het natuurlijke materiaal dat gebruikt wordt, erg klein.

Vrijwel direct na de handeling kunt u al een klein verschil merken. U kunt na de behandeling nog een paar kleine bultjes zien op de plekken van de injecties, maar deze zullen vrij snel verdwijnen.

Naast deze behandeling kunt u bij Marco van Coevorden ook terecht voor diverse andere huidverbeterende behandelingen, waaronder een botox behandeling en een belotero behandeling. Neem voor die behandeling even rustig de tijd om alle informatie door te nemen.

Wat zijn de resultaten?

Ongeveer 28 dagen na de eerste Profhilo body behandeling wordt er aangeraden om een tweede behandeling in te plannen. Dit zorgt namelijk voor het optimale resultaat. Patiënten ervaren na de eerste behandeling dat de huid aan het werk gezet wordt. Er is dan nog niet direct resultaat te zien. Wel ziet u dat de huid er al beter gehydrateerd uit ziet. Na zes tot acht weken na de eerste behandeling gaat u het echte resultaat zien. Indien nodig kan er, in overleg met de arts, een vervolgbehandeling ingepland worden.

Tips om bijwerkingen te verkleinen

Na de Profhilo body behandeling kunnen er een aantal effect ontstaan die lijken op een lichte bijwerking, zoals een lichte zwelling, roodheid en een paar blauwe plekken. Deze bijwerkingen worden vooral veroorzaakt door de injecties die u heeft gekregen tijdens de behandeling.

Om de bijwerkingen te verkleinen hebben wij een aantal tips voor u die u kunt meenemen ter voorbereiding op de behandeling:

  • Om de kans op blauwe plekken te verkleinen, kunt u beter geen alcohol drinken op de avond voor de behandeling.
  • Een week voor de behandeling wordt het aangeraden om geen gebruik te maken van bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine. Dit geldt niet voor voorgeschreven medicijnen van de huisarts.
  • Vanwege de kans op infecties, wordt het afgeraden om de eerste vier dagen na de behandeling een sauna of zwembad te bezoeken.

Wilt u meer informatie over de Profhilo body behandeling?

Merkt u dat uw huid aan het verslappen is en wilt u dit tegengaan? Dan kunt u ervoor kiezen om een Profhilo body behandeling in te plannen bij ons. Wij geven u van tevoren graag meer informatie over de behandeling, zodat u goed op de hoogte bent van de gehele behandeling. Via onze website kunt u eenvoudig een afspraak inplannen voor een gratis consult. Tijdens dit consult stelt dermatoloog Marco van Coevorden een persoonlijk behandelplan voor u op. Wilt u nog meer informatie over de Profhilo body behandeling? Neem dan gerust contact op met onze praktijk.

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging