Profhilo of Belotero Revive

Als u de stap naar botox en fillers te groot vindt, hebben wij een andere oplossing voor u. Met Profhilo en Belotero Revive kunt u uw huid weer op een natuurlijke manier jonger laten lijken. Deze producten verstevigen en verbeteren de huid op natuurlijke wijze, met een fantastisch resultaat.

Welke behandelingen voor huidverjonging?

Marco van Coevorden is een specialist in verschillende behandelingen voor huidverjonging en huidverbetering. Wanneer u liever niet aan botox of fillers wil beginnen, biedt onze praktijk twee andere effectief bewezen behandelingen: Profhilo en Belotero. Zowel Profhilo als Belotero zijn injectables die hyaluronzuur bevatten. Dit is een lichaamseigen stof dat ervoor zorgt dat uw huid goed gehydrateerd blijft. Wij vertellen u graag meer over deze behandelingen en welke het beste bij u past.

Profhilo: een strakkere huid door collageen

Profhilo is een injecteerbare behandeling dat puur hyaluronzuur bevat. Dit is een stof die van nature in de huid voorkomt en vocht vasthoud. Daarnaast stimuleert het de collageen- en elastineproductie. Dit laatste zorgt ervoor dat uw huid steviger en daardoor ook gladder wordt. Profhilo werkt dus als een anti-aging behandeling.

Via kleine injecties wordt Profhilo in uw huid geïnjecteerd. Met deze behandeling worden de belangrijke stoffen, zoals hyaluronzuur, in uw huid aangevuld. Dit zorgt voor een gezondere en frisse uitstraling. Het resultaat van een Profhilo behandeling is een natuurlijk huidherstel zonder toevoeging van chemische producten. Na de behandeling voor huidverbetering krijgt uw huid de stevigheid en glans terug. Dit zorgt ervoor dat u er weer fris en jeugdig uitziet!

Wanneer kiest u voor Profhilo?

Een Profhilo behandeling kiest u vaak wanneer u de kwaliteit en het uiterlijk van de huid wilt verbeteren. Heeft u last van verouderingen in de hals, het gezicht, de bovenarmen, handen of het decolleté? Dan is een Profhilo behandeling of Profhilo body behandeling wat voor u. Profhilo is géén filler: het vult de rimpels niet op en zorgt niet voor extra volume. De behandeling zorgt ervoor dat uw huid op een natuurlijke manier wordt verjongd. Doordat de oude huidcellen nieuwe, stevige cellen aanmaken, gaat het lichaam de effecten van huidveroudering en huidverslapping zelf tegen.

Belotero Revive: preventief met hydratatie

Belotero Revive lijkt in veel opzichten op de Profhilo behandeling. Belotero Revive bevat ook hyaluronzuur. Wat er dus voor zorgt dat uw huid gehydrateerd wordt. Het is wederom een behandeling voor huidverjonging en huidherstel. Maar de doelen van deze twee behandelingen zijn verschillend. Belotero Revive is met name geschikt voor een jonge huid en gaat grotendeels huidveroudering in het gezicht tegen. Door de huid in een vroeg stadium of preventief te behandelen, wordt met Belotero rimpels voorkomen en de huidkwaliteit verbeterd. Het huidverouderingsproces wordt als het ware tegengegaan.

Wanneer kiest u voor Belotero Revive?

Belotero Revive wordt meestal preventief gebruikt door mensen die tekenen van veroudering in hun huid willen voorkomen. De behandeling is bedoeld om de jonge huid een natuurlijke ‘skinboost’ te geven. De werking van het hyaluronzuur en de toevoeging van glycerol stimuleert de hydratatie van de huid en verbetert de huidstructuur. Hierdoor heeft u op lange termijn minder last van rimpels, droge huid, ruwe plekjes en roodheid. U geniet dagelijks van een jonge, frisse uitstraling. Belotero Revive zorgt niet alleen voor jeugdige uitstraling, door de goede conditie van de huid worden ook rimpels tegengegaan.

Heeft u vragen?

miraDry, botox en huidverjonging